Рефинансиране

Рефинансиране

По-изгодни условия за съществуващи кредити и заеми

Ипотечните кредити са дългосрочни. Изплащането на кредита може да отнеме 10, 15, 20 и дори 30 години, в зависимост от договора, който сте подписали. Условията на пазара на кредити може да се промени значително за толкова дълъг период от време. Лихвите по кредита могат да намалеят и като цяло кредитът може да поевтинее.

Ето защо част от финансовите институции предлагат рефинансиране на ипотечен кредит.

Има смисъл да рефинансирате кредита си от едно в друго дружество, ако новото дружество ви предложи по-добри условия от първото. По-добрите условия могат да дойдат и от дипълнителни услуги, като улеснено кандидатстване за потребителски кредит, липса на такси, кредитна карта и други.

Ако имате и други кредити освен ипотечния си кредит, можете да рефинансирате всички задължения с един общ кредит, така че да изплащате само една месечна вноска. Този вид рефинансиране има множество предимства и с него се спестяват значителен брой такси. Възможно е дружествата да ви предложат далеч по-изгодни условия за обединяване на кредитите и унифициране на вноската от съществуващите условия по кредитите ви.

Убедете се, че разбирате всички условия, които компаниите ви предлагат.

Страници

Филтър за търсене на ипотечен кредит

Lost Password