Жилищен кредит без ипотека

Жилищен кредит без ипотека

Купете новото си жилище с потребителски кредит, без ипотека и без обезпечение. Облекчена процедура с малко документи и одобрение до 2 часа. Заем за апартамент, къща или земя без залог.

 

Лесна, бърза и ефективна процедура, с която теглите потребителски кредит за жилище.

Сега можете да изтеглите заем, за да закупите новото си жилище, независимо дали е ново или старо строителство, като изтеглите потребителски кредит с висока сума за кредитиране – до 50 000 лв. Ако вие или ваши близки имате депозит или спестени пари за нов дом, но те все още не достигат, за да го закупите, можете да допълните липсващата сума с банков заем без обезпечение и без сложни и бавни за вадене документи.

Жилищен кредит без ипотека е подходящ продукт за тези, които бързат да закупят недвижим имот без да чакат седмици или месец за одобрение и усвояване на сумата. С това предложение няма нужда да вадите данъчни оценки, скица на имота или удостоверения. Единственото, което трябва да направите е да изчислите каква е липсващата ви сума.

Жилищен кредит без ипотека

Потребителски кредит за жилище

Нов апартамент, къща или земя без ипотека, без вадене на сложни документи, предварително одобрение само до 2 часа.

Пример: ако имате спестени 50 000 евро от продаден имот, земя или трудови взаимоотношения, и сте си харесали апартамент на стойност 75 000 евро, можете да набавите липсващите 25 000 евро с потребителски кредит и при бързо предварително одобрение от 2 часа.

В тази ситуация изплащате нормален потребителски бърз заем, без ипотека и без да се безпокоите, че при временна невъзможност да изплащате вноските си, частен съдебен изпълнител ще посегне на жилището ви.

В сегашната ситуация жилищните кредити не са със значимо по-висока лихва от потребителските. В повечето случаи ипотечният кредит е с 1-2 пункта по-ниска лихва от поттребителския, но към него имате допълнителни разходи за вадене на документи, които струват пари и отнемат време. С жилищен кредит без ипотека подобен проблем не съществува.

Вноските могат да бъдат равни или намаляващи, а срокът за изплащане отново може да е 20 или 30 години, така че размерът на месечната такса да е поносим и възможен за изплащане спрямо вноската ви.

жилищен кредит без ипотека

Вижте компаниите, които предлагат жилищет кредит без ипотека

Lost Password